چرا کیک شکم میدهد؟

علت کج شدن کیک

۱- انتخاب اشتباه کیک پایه

انتخاب کیک مناسب و مقاوم برای کیک های ارتفاع دار، اصلی ترین کار در دیزاین کیک محسوب میشه .چرا که کیک‌هایی با بافت خیلی نرم مقاومت ندارن و بعد از فیلینگ گذاری شکم داده و کیک شما کج میشه.

۲- فیلینگ گذاری اشتباه

یکی از اشتباهات در این قسمت گذاشتن حجم زیادی از فیلینگ در بین لایه هاست، مثلا پر از موز و گردو کردن کیک برای جلب رضایت مشتری یا استفاده از مارمالاد های آبکی با حجم زیاد.

۳- مرطوب کردن بیش از حد!

در این مرحله حفظ تعادل در میزان خیس کردن کیک کار بسیار مهمیه و بیش از حد مرطوب کردن بافت کیک را تغییر داده و مقاومت کیک را کم میکنه و بار سنگین طبقات بالایی باعث کج شدن کیک میشه.

۴- برش زدن کیک

برش اصولی و صاف کیک یکی دیگر از شرایط داشتن کیکی تراز و صاف خواهد بود پس در برش زدن کیک دقت کنید.

۵- پایه گذاری نامناسب

در کیک های دو طبقه به بالا پایه گذاری مناسب به شما کمک میکنه هم کیکی مقاوم در حمل و نقل داشته باشید هم کیکی صاف و تراز و زیبا. پس نکته آخر پایه گذاری صحیح خواهد بود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.