علت کج شدن کیک
۱- انتخاب اشتباه کیک پایه
انتخاب کیک مناسب و مقاوم برای کیک های ارتفاع دار، اصلی ترین کار در دیزاین کیک محسوب میشه .چرا که کیکهایی با بافت خیلی نرم مقاومت ندارن و بعد از فیلینگ گذاری شکم داده و کیک شما کج میشه.
۲- فیلینگ گذاری اشتباه
یکی از اشتباهات در این قسمت گذاشتن حجم زیادی از فیلینگ در بین لایه هاست، مثلا پر از موز و گردو کردن کیک برای جلب رضایت مشتری یا استفاده از مارمالاد های آبکی با حجم زیاد.
۳- مرطوب کردن بیش از حد!
در این مرحله حفظ تعادل در میزان خیس کردن کیک کار بسیار مهمیه و بیش از حد مرطوب کردن بافت کیک را تغییر داده و مقاومت کیک را کم میکنه و بار سنگین طبقات بالایی باعث کج شدن کیک میشه.
۴- برش زدن کیک
برش اصولی و صاف کیک یکی دیگر از شرایط داشتن کیکی تراز و صاف خواهد بود پس در برش زدن کیک دقت کنید.
۵- پایه گذاری نامناسب
در کیک های دو طبقه به بالا پایه گذاری مناسب به شما کمک میکنه هم کیکی مقاوم در حمل و نقل داشته باشید هم کیکی صاف و تراز و زیبا. پس نکته آخر پایه گذاری صحیح خواهد بود.
- ۲ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر