همه دلایل سفت شدن کیکها
همان طور که گفته شد سفت شدن کیکها یکی از رایجترین مشکلاتی است که ممکن است به هنگام تهیه انواع کیک با آن مواجه شوید. مشکلی که عموما بنا بر دلایل مختلفی از جمله:
- طولانی شدن زمان پخت
- هواگیری نکردن درست آرد
- استفاده بیش از حد شکر برای تهیه کیک
- استفاده بیش از حد از مایعات برای تهیه کیک
- بالا بودن بیش از حد دمای فر به هنگام پخت کیک اتفاق میافتد.
چند راهکار ساده برای جلوگیری از سفت شدن کیکها
برای جلوگیری از سفت شدن کیکها لازم است شما مجموعهای از نکات ساده اما مهم را مورد توجه خود قرار دهید. از جمله اینکه دمای فر را بر روی مقدار درستی تنظیم کنید. همچنین لازم است از مواد تازه و به صورت خاص بیکینگ پودر تازه برای تهیه و پخت انواع کیک استفاده کنید. جدای از موارد گفته شده شما از چه راهکارهای دیگری برای جلوگیری از سفت شدن کیکهای خانگی خود استفاده میکنید؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید!
سوالات متداول
۱- آیا دلایل دیگری نیز در سفت شدن کیک موثر است؟
بله در صورتی که شما مواد کیک را به صورت دورانی هم نزنید یا اینکه بنا بر هر دلیلی بیکینگ پودر و یا جوش شیرین را به مواد کیک خود اضافه نکرده باشید، ممکن است با یکی از رایجترین مشکلات به هنگام پخت کیک یعنی سفت شدن کیک مواجه شوید.
۲- آیا ممکن است به هنگام پخت کیک در مایکروویو نیز با مشکل سفت شدن کیک مواجه شویم؟ چرا؟
بله شما ممکن است بنا بر دلایلی همچون:
- بالا بودن بیش از حد دمای مایکروویو
- بی توجه بودن به میزان رطوبت کیک
- طولانی شدن بیش از حد زمان پخت کیک
- و …
به هنگام پخت کیک، با سفت شدن آن مواجه شوید.
- ۲ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر