چرا کیک پف نمیکند؟

آرد

برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک آرد کیک یا شیرینی را باید حداقل سه بار الک کنید. همچنین باید بکینگ پودر هم، هر مقدار در دستور کیکتون هست، به آرد اضافه کنید؛ بعد آرد را الک کنید.

سفیده تخم مرغ

برای آماده کردن کیک، زرده و سفیده تخم مرغ را کاملاً از یکدیگر جدا کنید.

(دقت کنید حتی یک قطره از زرده نباید، داخل سفیده بریزد وگرنه سفیده پف نمی کند.)
بعد سفیده را با همزن برقی داخل ظرف پلاستیکی یا شیشه‌ای آنقدر می‌زنیم که کاملاً پف کند و اگر ظرف را کج کنیم، نریزد. (حالت خامه فرم گرفته می‌گیرد.)برای اینکه سفیده بهتر پف کند؛ میزان شکری که قرار است به کیک اضافه کنید.

حدود یک سوم آن را به سفیده ها اضافه کنید و با هم زن خوب بزنید.

در آخرین مرحله که مواد کیک را کاملاً با هم قاطی کردیم، سفیده را با قاشق چوبی یا پلاستیکی (قاشق فلزی نباشد! ) در یک جهت! به مواد کیک اضافه می‌کنیم.

سفیده را باید به حدی با مواد کیک بهم بزنید که با مواد مخلوط شود، اما هنوز سفیدی، سفیده تخم مرغ داخل مواد مشخص باشد.
در واقع سفیده نباید زیاد با مواد دیگر کیک بهم زده شود و در حد قاطی شدن کافی است.

به هیچ عنوان برای اضافه کردن سفیده به مواد کیک، از همزن و قاشق فلزی استفاده نکنید و در یک جهت سفیده را با مواد قاطی کنید.

فر

در فر در حین پخت نباید به هیچ وجه باز شود.

چون پف کیک یا پف شیرینی شما می‌خوابد. وقتی بوی کیک از فر بلند شد، می توانید در فر را باز کنید و با یک خلال دندان پخته شدن کیک را چک کنید.

خلال را در کیک فرو کنید اگر به آن چیزی نچسبید، کیک آمادست.
فر حداقل ۱۵ دقیقه قبل از اینکه کیک یا شیرینی را داخل آن بگذارید، باید روشن شود، که خوب داغ شود.

زرده تخم مرغ

زرده تخم مرغ و شکر را باید با هم زن خوب بزنید. تا رنگ زردی زرده گرفته شود و سفید شود. حدود 3 الی 5 دقیقه طول می کشد که این اتفاق بیافتد.

جهت هم زدن برای پف کردن کیک مهم است.

تنها جهت همزدن سفیده برای پف کردن کیک مهم نیست.

بلکه باید سعی کنید همه مواد کیک چه با همزن، چه با قاشق پلاستیکی در یک جهت بزنید.

بنابراین یک جهت را مشخص کنید؛ مثلاً در جهت عقربه های ساعت و همه مواد کیک را تا آخر در همان جهت بزنید تا پف کیک نخوابد.

 بیکینگ پودر

یکی از مهم ترین نکات و علت پف نکردن کیک مربوط به بیکینگ پودر است.
بیکینگ پودر باید به اندازه باشد یعنی کم نباشد برای هر لیوان آرد حدود یک قاشق چای خوری سرخالی بیکینگ پودر نیاز است.

همیچنین اگر بیکینگ پودر کهنه و خراب باشد کیک پف نمی کند.

پس از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.

بیکینگ پودر را در جای خنک یا یخچال در ظرف سربسته قرار دهید تا برای مدت طولانی تری سالم بماند.

بقیه مواد کیک

همیشه شیر، ماست، کره و تخم مرغ باید به دما محیط برسند و بعد آن ها را به کیکتان اضافه کنید.

مگر اینکه در دستور پخت کیکتون گفته شده باشه آن ها را سرد استفاده کنید. اینکار باعث پوک شدن کیک می شود.

نکته مهم دیگر و دلیل مهم پف نکردن کیک های خانگی

برای پف کردن کیک و اسفنجی شدن آن این است که:

اگر کیکی که درست می‌کنید، در دستور پخت آن ماست دارد؛ بگینگ پودر را به آرد اضافه نکنید، بجاش آن را به ماست اضافه کنید و اجازه دهید تا ماست کف کند و بعد به مواد اضافه کنید.

نکات بالا شاید ساده باشند، اما نکات مهم و کلیدی برای پف کردن کیک هستند.

الان شما راز کیک های پفدار و پوک را می دانید. پس دست بکار شوید و یک کیک اسفنجی ، خوشمزه و عالی درست کنید.

علت پف نکردن کیک چیست؟

اگر کیکتون پف نمی کند شاید نکات بالا را جا می اندازید وگرنه رعایت نکات بالا برای پف کردن کیک کافی است.

من یک خلاصه کوتاه از مهم ترین نکات که رعایت نکردن آنها موجب پف نکردن کیک می شود را براتون می نویسم.

بیکینگ پودر خراب یا کهنه شده

سفیده را کامل نزدید و یا در یک جهت با قاشق چوبی یا پلاستیکی با مواد مخلوط نکردید.

سفیده را در هنگام مخلوط کردن با دیگر مواد خمیر کیک زیاد بهم زدید.

مواد کیک را در یک جهت بهم نزدید.

آرد را حداقل ۳ بار الک نکردید.

مواد کیک مانند کره و شیر و تخم مرغ زیاد سرد بوده.

در فر را خیلی زود باز کردید که باعث می شود پف کیک بخوابد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.