چرا کیک خشک میشود؟

دلایل اصلی خشک شدن انواع کیک 

در این بخش دلایل اصلی خشک شدن انواع کیک را برایتان شرح خواهیم داد.

۱- استفاده بیش از اندازه از آرد و بیکینگ‌پودر

یکی از دلایل اصلی و مهمی که باعث می‌شود کیک شما خشک و شکننده شود استفاده بیش از اندازه از آرد و بیکینگ پودراست.

استفاده بیش از اندازه از آرد باعث می‌شود که کیک شما سنگین شود و بافتی خمیری شکل به خود گیرد.

استفاده بیش از اندازه از بیکینگ پودر نیز باعث می‌شود که کیک شما بسیار ترد و شکننده شود توجه داشته باشید حتماً باید مقدار آرد و بیکینگ پودر را با ترازو آشپزخانه وزن و به اندازه اضافه کنید.

۲- مدت زمان پخت و دمای فر

دومین فاکتور مهم برای داشتن کیکی پنبه‌ای و نرم مدت زمان مناسب و دمای فر است.

اگر کیک شما مدت زمان زیادی در فر بماند کاملاً سفت می‌شود و بافت آن خشک و شکننده است. دمای بالای فر باعث سوختن لایه روی کیک می‌شود و وسط کیک نمی‌پزد.

شما باید با توجه به حجم مواد کیک و اندازه ظرفتان مدت زمان و دمای مناسبی را برای پخت کیک انتخاب کنید.

۳- بهم زدن زیاد مایه کیک

بهم زدن زیاد مواد مایه اصلی کیک باعث سفت شدن بافت کیک می‌شود.

زمانی که مواد خشک الک شده را به مایه اصلی کیک اضافه می‌کنید مواد را با لیسک، به آرامی در حد مخلوط شدن به هم زنید زیرا به هم زدن زیاد مواد باعث سفت شدن و خشک شدن بافت نهایی کیک شما می‌شود.

۴- استفاده از مایعات کم

اگر میزان کمی از مایعات در کیک استفاده کنید میزان آرد و بیکینگ پودر مصرفی نسبت به سایر مواد بیشتر می‌شود در نتیجه بافت کیکتان سفت و پس از پخت خشک می‌شود.

۵- استفاده از مواد اولیه نامرغوب

جنس آرد و تازه بودن آرد در بافت نهایی کیک شما تاثیرگذار است حتماً از آرد مرغوب استفاده کنید و قبل از شروع به کار آرد را ۱ تا ۲ بار الک کنید.

۶- خارج کردن کیک داغ از قالب

زمانی که کیک پخته شده را از فر خارج کردید به آن زمان دهید تا کیک در دمای محیط و در همان قالب به خوبی خنک شود.

خارج کردن سریع کیک از قالب باعث می‌شود که کیک شما خشک شود و بافتی شکننده داشته باشد.

۷- سایز قالب

اگر قالب شما بزرگتر از مقدار مواد کیکتان باشد باعث می‌شود که ارتفاع مواد در قالب کم شود و در نتیجه پس از زمان پخت کیک شما کاملاً خشک و شکننده شود. پس قالبی متناسب با مقدار مواد کیکتان را انتخاب کنید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.